Waarom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc. Nam et lacus neque. Ut enim massa, sodales tempor convallis et, iaculis ac massa.

Recent bezocht
  Contact
  • Adres:
  • Telefoon:
  • Email:

  Sinds april 2018 is de escape kist nieuw in De Ducdalf. Het thema is 'De Watergeus'

  Durf jij het aan om in de voetsporen van de watergeuzen te treden en de Spanjaarden te verslaan?! 

   

  Red je het binnen de tijd? Dan vind je een verassing om de overwinning te vieren.

   

  Het is 1572, de Watergeuzen vertrekken uit Engeland. Na jaren de buit van plunderingen en enteringen aan de Engelse verkocht te hebben, steekt de Koningin van Engeland hier een stokje voor. Op zoek naar een nieuwe haven om veilig te handelen komen ze in een storm terecht. Volledig uit koers komen ze aan in de haven van Den Briel. De Watergeuzen worden opgemerkt en al snel gevraagd om de stad te bevrijden van de Spanjaarden. Deze kist is één van de weinige herinneringen aan deze strijd.

   

  Kosten:

  Onze escape kist (De Watergeus):

  Is geschikt voor maximaal 6 personen per ronde

  Kost 60,- euro per ronde

   

  Grotere Groepen?

  Bent u met een grotere groep dan kunnen we de escape kist in verschillende rondes draaien waardoor een echte competitie binnen de groep ontstaat. Wie zal het snelst alle puzels oplossen? Op welke puzzels liep de groep vast en welke gingen er heel goed. Tijdens een borrel na de tijd is er genoeg te bespreken.

   

  Ook kan de escape kist tegelijk gedaan worden met de escape room, hierdoor kunnen er maximaal 14 personen tegelijk een escape ervaren.

   

  Combineren met eten?

  De escape kist combineren met een overheerlijk diner, gezellige gourmet of een buffet voorafgaand of na de escape kist. De Ducdalf beschikt over een grote keuken waarin dit allemaal mogelijk is. Onze chef-koks bereiden met passie en plezier de lekkerste gerechten voor u. In de partijenlijst vind u meer informatie over de mogelijkheden.

   

  Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


  De Ducdalf

  Westerrand 38, 8311 AN Espel

  info@deducdalf.nl

   

  T 0527 27 12 00

   

  logo-deducdalf-bottom

   

   

  Neem contact met ons op

  @