Don Quichot I 2 op de Schaal van Richter

 

De Ducdalf in Espel heeft een escape kist. De kist is vergelijkbaar met het het spel wat u speelt in een escape room. Alleen in het geval van de escape kist gaat u met een kist aan de slag in plaats van in een ruimte.

 

Het doel is om binnen een uur alle puzzels te voltooien en de kist op te lossen. Als de groep hierin slaagd vind u iets om de overwinning te vieren. Durft u deze uitdaging aan?

 

Thema: 'De Watergeus'

Het is 1572, de Watergeuzen vertrekken uit Engeland. Na jaren de buit van plunderingen en enteringen aan de Engelse verkocht te hebben, steekt de Koningin van Engeland hier een stokje voor. Op zoek naar een nieuwe haven om veilig te handelen komen ze in een storm terecht. Volledig uit koers komen ze aan in de haven van Den Briel. De Watergeuzen worden opgemerkt en al snel gevraagd om de stad te bevrijden van de Spanjaarden. Deze kist is één van de weinige herinneringen aan deze strijd.

 

Durf jij het aan om in de voetsporen van de watergeuzen te treden en de Spanjaarden te verslaan?!

 

Kosten:

Onze escape kist (De Watergeus):

Is geschikt voor maximaal 6 personen per ronde

Kost 65,- euro per ronde

 

Grotere Groepen?

Bent u met een grotere groep dan kunnen we de escape kist in verschillende rondes draaien waardoor een echte competitie binnen de groep ontstaat. Wie zal het snelst alle puzels oplossen? Op welke puzzels liep de groep vast en welke gingen er heel goed. Tijdens een borrel na de tijd is er genoeg te bespreken.

 

Ook kan de escape kist tegelijk gedaan worden met de escape room 'Don Quichot' en '2 op de Schaal van Richter', hierdoor kunnen er maximaal 30 personen tegelijk een escape ervaren.

 

Combineren met eten?

De escape kist combineren met een overheerlijk diner, gezellige gourmet of een buffet voorafgaand of na de escape kist. De Ducdalf beschikt over een grote keuken waarin dit allemaal mogelijk is. Onze chef-koks bereiden met passie en plezier de lekkerste gerechten voor u. In de partijenlijst vind u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom