[terug]

 

Escaperoom I Axe Throwing | VR-Games

 

Kom bowlen bij het leukste bowlingcentrum van Flevoland. Voor een gezellige avond uit met familie, vrienden, collega’s, teamgenoten of een actief kinderfeestje bent u bij De Ducdalf in Espel aan het juiste adres. De Ducdalf beschikt over vier bowlingbanen, met een groep van 40 personen bowlen is dan ook geen probleem. 

Onze Bowlingzaal is onlangs gerenoveerd en biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een gezellige borrel, diner of lunch. 


Tarieven bowlingbanen 

Maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur 25,- per uur per baan

Maandag t/m vrijdag na 17.00 uur en in het weekend 30,- per uur per baan

 

Bowlingarrangementen

De bowlingbanen zijn ook als arrangement te reserveren. In combinatie met een supergourmet kunt u genieten van een complete avondje uit.

 

Supergourmet arrangement 32,50 euro

Biefstukpuntjes, varkenshaas, kippendij, mini-schnitzel, mini-hamburgers, shoarma, mini-slavinken, salades, eieren, champignons, uien, paprika, courgette, stokbrood, kruidenboter, diverse koude sauzen en puntzakken friet.

In combinatie met 1 uur bowlen.

 

Supergourmet kinderarrangement - kinderen tot 12 jaar 16,50 euro

Mini-hamburgers, frikandelletjes, kipnuggets, mini-schnitzels, mini-slavinken, marshmellows, rauwkost (komkommer, paprika of tomaat), pannenkoekenbeslag, puntzakken friet en diverse sausjes.

In combinatie met 1 uur bowlen.

 

Supergourmet arrangement all-in 65,00 euro

Bovenstaand supergourmet arrangement inclusief 3 uren vrij drinken*

*) Exclusief buitenlands gedistilleerd.

 

Bowlen en eten

Naast onze supergourmet arrangementen is het ook mogelijk om bowlen te combineren met een diner of een overheerlijk buffet bereid door onze chef-koks. Met familie, vrienden of collega's creeërt u hiermee een compleet avondje uit waar u met plezier aan terug zult denken. Neem alvast een kijkje in onze menukaart en partijenlijst voor de mogelijkheden.


Kinderfeestje met bowlen

Bowlen is ook uitstekend geschikt voor een gezellig, actief en vooral geslaagd kinderfeestje. Wij kunnen u alles uit handen nemen, aansluitend of voorafgaand aan het bowlen krijgen de kinderen patat met een kroket of frikandel en het kinderfeestje wordt afgesloten met een lekker waterijsje. Wie wordt de winnaar en krijgt eeuwige roem?


Bowlingvereniging Espel

Van september t/m mei (de meeste vakanties uitgezonderd) speelt Bowlingvereniging Espel competitie in De Ducdalf. Met meer dan 150 leden is het één van de grotere bowlingverenigingen van Nederland. De speelavonden zijn van 18.30 tot 23.00 uur (op maandag, dinsdag en donderdag). Op woensdagavond zijn de bowlingbanen tot 20.30 uur gereserveerd voor de jeugdbowlers, daarna zijn de banen vrij voor recreanten. 

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo