[Terug]

 

Bowlen I Escaperoom | VR-Games

 

Overgewaaid vanuit Amerika ... DÉ sensatie op het gebied van groepsactiviteiten

 

AXE THROWING!!

 

Sinds januari 2020 ook in De Ducdalf in Espel.

 

Een echte stoere activiteit, het oergevoel wanneer u met de bijl de roos raakt en de kracht van dit gereedschap voelt, maakt axe throwing de activiteit die u wilt ervaren! Om beurten mag u 5x de bijl werpen om zoveel mogelijk punten te behalen. Iedere beurt proberen het record te verbreken, u zult er niet genoeg van krijgen. Axe throwing is de geschikte activiteit samen met vrienden of collega's. Wie heeft de beste techniek en behaalt de hoogste scores?

 

Enthousiast geworden?

U kunt axe throwing spelen als u ouder bent dan 18 jaar. Tijdens het axe throwing is het niet toegestaan om onder invloed te zijn van alcohol of drugs. 

Voorafgaand aan het spel geeft de axe-coach duidelijke instructies en de axe-coach zal tijdens het gooien aanwezig blijven. 

 

Kosten:

Axe Throwing kost 85,00 euro voor 75 minuten (incl. veiligheidsinstructies) per baan.

Maximaal 6 personen per baan, De Ducdalf beschikt over 5 banen.

 

Grotere groepen?

Bent u op zoek naar een dag of avond uit voor een grote groep? Dan bent u bij De Ducdalf aan het juiste adres. Wij kunnen een passend programma voor u samenstellen waarbij een combinatie wordt gemaakt met onze escaperooms, bowlingbanen en/of axe throwing. Combineren met een overheerlijk buffet en gezellig een drankje drinken voor, tijdens en/of na de activiteiten. Er is veel mogelijk in De Ducdalf!

 

Voor meer informatie of het plaatsen van een reservering kunt u contact opnemen via ons contactformulier, een e-mail sturen aan info@deducdalf.nl of bellen naar 0527-271200


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo