Lunchkaart | Menukaart | Partijenlijst | Snackbar

 

U zal het in eerste instantie misschien niet direct verwachten, maar ook in De Ducdalf kunt u genieten van een heerlijk diner voor 2. Daarnaast bent u ook met een grotere groep tijdens het vieren van bijvoorbeeld een jubileum of verjaardagsfeest bij ons aan het juiste adres. Onze chef-koks kunnen de lekkerste gerechten voor u op tafel zetten. 

 

Aan de hand van de menukaart of een afgesproken diner, kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Ook als u speciale wensen heeft voor een uniek diner kunnen wij dit realiseren. Onze chef-koks willen graag hun creativiteit gebruiken om voor u een heerlijk en uniek diner op tafel te zetten.

 

Dineren met kinderen

Op zoek naar een locatie waar u lekker kunt eten en het geen probleem is als uw kinderen rondlopen en spelen. Denk dan eens aan De Ducdalf. Er is een speelhoek gecreërd waar uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. U kunt er ook voor kiezen om voor of na uw diner een bowlingbaan te boeken waar u samen met uw kinderen veel plezier kan beleven.

 

Diner arrangementen

Op zoek naar een complete avond uit met vrienden, familie of collega's? Met aansluitend of voorafgaand aan uw diner een uurtje bowlen of de uitdaging aangaan in de escape room. Wij kunnen ervoor zorgen dat u een avondvullend programma heeft voor uw gezelschap. 

 

Café De Ducdalf

Maar ook als u zin heeft in een biertje aan de bar kunt u bij De Ducdalf terecht. Door de aanwezigheid van de bowlers en de mensen aan de bar is er altijd een gezellige sfeer waar iedereen zich snel thuis zal voelen.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom