Waarom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc. Nam et lacus neque. Ut enim massa, sodales tempor convallis et, iaculis ac massa.

Recent bezocht
  Contact
  • Adres:
  • Telefoon:
  • Email:

  Lunchkaart | Menukaart | Partijenlijst | Snackbar

   

  U zal het in eerste instantie misschien niet direct denken maar ook in De Ducdalf kunt u genieten van een heerlijk diner voor 2, maar ook met een grotere groep tijdens het vieren van bijvoorbeeld een jubileum of verjaardagsfeest bent u bij De Ducdalf aan het juiste adres. Onze chef-koks kunnen de lekkerste gerechten voor u op tafel zetten. 

   

  Alle producten die gebruikt worden zijn vers en alles wordt zelf gemaakt 

   

  Aan de hand van de menukaart of een afgesproken diner, kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Ook als u speciale wensen heeft voor een uniek diner kunnen wij dit realiseren. Onze chef-koks willen graag hun creativiteit gebruiken om voor u een heerlijk en uniek diner op tafel te zetten.

   

  Dineren met kinderen

  Op zoek naar een locatie waar u lekker kunt eten en het geen probleem is als uw kinderen rondlopen en spelen. Denk dan eens aan De Ducdalf. Er is een speelhoek gecreërd waar uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. U kunt er ook voor kiezen om voor of na uw diner een bowlingbaan te boeken waar u samen met uw kinderen veel plezier kan beleven.

   

  Diner arrangementen

  Op zoek naar een complete avond uit met vrienden, familie of collega's? Met aansluitend of voorafgaand aan uw diner een uurtje bowlen of de uitdaging aangaan in de escape room. Wij kunnen ervoor zorgen dat u een avondvullend programma heeft voor uw gezelschap. 

   

  Café De Ducdalf

  Maar ook als u zin heeft in een biertje aan de bar kunt u bij De Ducdalf terecht. Door de aanwezigheid van de bowlers en de mensen aan de bar is er altijd een gezellige sfeer waar iedereen zich snel thuis zal voelen.

   

  Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 

  De Ducdalf

  Westerrand 38, 8311 AN Espel

  info@deducdalf.nl

   

  T 0527 27 12 00

   

  logo-deducdalf-bottom

   

   

  Neem contact met ons op

  Vul hier de uitkomst van de som in