Contact en route I Privacyverklaring I Voorwaarden reserveringen/annuleringen

 

Geschiedenis van De Ducdalf

'De Ducdalf' is ontstaan als dorpshuis tijdens de oprichting van het dorp Espel (Flevoland) in 1956. Het bowlingcentrum 'Espelo' is in 1976, toen een oude school leeg kwam te staan doordat de katholieke en protestantse scholen samen waren gegaan, door een 4 tal boeren als een stichting geopend. De exploitatie van het bowlingcentrum werd gedaan door de uitbaters van het dorpshuis De Ducdalf  en jaren later hebben zij het gebouw overgenomen van de stichting. In 2007 is de nieuwbouw gerealiseerd, het pand midden in het dorp (de oude Ducdalf) is verkocht en het schoolplein wat bij de oude school hoorde is overkapt wat resulteerde in een partycentrum van ruim 2000m2 horeca oppervlakte met 3 grote zalen en een bowlingzaal met dorpshuisfunctie. De naam 'De Ducdalf' is meegenomen van het dorpshuis naar het partycentrum.

 

Over ons

Even voorstellen, ik ben Edwin van der Velde en samen met mijn vrouw Saskia van der Velde-de Rond runnen wij De Ducdalf. Op 4 juni 1981 ben ik geboren in ons mooie dorpje Espel en op mijn 15e jaar ben ik als afwasser en glazenhaler begonnen bij De Ducdalf en Bowling Espelo wat toen nog uit 2 bedrijven bestond. Op mijn 21e ben ik als assistent bedrijfsleider in dienst gekomen voor beide bedrijven. Een jaar later leerde ik Saskia, geboren in het buurdorp Creil, kennen die naast haar studie een bijbaan had in de bediening. Al snel bloeide de liefde voor elkaar en De Ducdalf op.

In 2011 zijn we samen naar de stad Groningen verhuisd waar we lunch-restaurant Café Lent zijn begonnen. Onze eerste onderneming, een spannend en leerzaam avontuur.

 

Maar "oude liefde roest niet".

 

In 2015 zijn we op de spreekwoordelijke trein gesprongen. Het bedrijf waar we elkaar hebben leren kennen, in mijn geboortedorp waar ik al 15 jaar had gewerkt, exploiteren we nu sinds mei 2015. Hoe mooi kan het zijn.                   

 

"De cirkel is rond"

 

Samen met onze 3 kinderen wonen we weer in de Noordoostpolder en met veel enthousiasme werken we nu in onze eigen Ducdalf. We hebben kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Hierbij hebben we een superteam van personeelsleden en leveranciers om ons heen verzameld die ons hierin steunen. Sinds onze overname in 2015 hebben we de voorgevel en terras een nieuwe warme uitstraling gegeven, het scoresysteem en de bowlingbanen zijn vervangen en meerdere escaperooms zijn gerealiseerd en de hele keuken en de Bowlingzaal zijn vernieuwd.  

 

Kortom: We zijn klaar voor de toekomst en kunnen niet wachten om u te mogen verwelkomen in ons mooie bedrijf.

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo