De Watergeus I 2 op de Schaal van Richter

 

De Ducdalf in Espel heeft een escape room. Het doel is om binnen een uur alle opdrachten te voltooien. Verbeter jij de snelste tijd? Onder begeleiding van één van onze medewerkers gaat u de strijd aan.

 

Thema: Don Quichot

Onze escape room is gebaseerd op het verhaal van Don Quichot. De molen is kapot en de escapers moeten alle reparaties voltooien om de molen weer aan de praat te krijgen en te voorkomen dat de polder onder water komt te staan. In de escape room lijkt het erop dat je in de molen staat, alle puzzels zijn gebaseerd op wat er aanwezig was in de 17e eeuw, dus geen sleutel- en cijferslotjes. Onze escape room is door de gedetailleerde afwerking een lust voor het oog en door de special effecten qua geluid een echte belevenis.

 

Kosten:

Onze escape room (Don Quichot):

Is geschikt voor maximaal 8 personen per ronde

Kost 95,- euro per ronde tot 6 personen (voor elke extra persoon 10,- euro extra)  

 

Grotere Groepen?

Bent u met een grotere groep dan kunnen we de escape room in verschillende rondes draaien waardoor een echte competitie binnen de groep ontstaat. Wie zal het snelst alle puzels oplossen? Op welke puzzels liep de groep vast en welke gingen er heel goed. Tijdens een borrel na de tijd is er genoeg te bespreken.

 

Ook kan de escape room tegelijk gedaan worden met de escape kist en de escape room '2 op de Schaal van Richter', hierdoor kunnen er maximaal 30 personen tegelijk een escape ervaren.

 

Combineren met eten?

De escape room combineren met een overheerlijk diner, gezellige gourmet of een buffet voorafgaand of na de escape room. De Ducdalf beschikt over een grote keuken waarin dit allemaal mogelijk is. Onze chef-koks bereiden met passie en plezier de lekkerste gerechten voor u. In de partijenlijst vind u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom