Bruiloft en huwelijksjubileum I Feestlocatie I Personeelsfeest I Kinderfeestje I Evenementen

 

Op zoek naar een gezellige locatie voor uw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Bij De Ducdalf in Espel bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor bijvoorbeeld kleine verjaardagen in een gezellige bruine kroeg tot een groot personeelsfeest of trouwfeest. Alles is mogelijk bij De Ducdalf. Onze zalen zijn op verschillende manieren in te delen. Door de verplaatsbare scheidingswand zijn ze los te gebruiken en met elkaar te verbinden. Hierdoor zijn ze geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot maximaal 1400 personen. Graag plannen wij in overleg met u een passend feest waar u met veel plezier aan terug zult denken.

 

Arrangementen.

De zalen zijn ook te boeken in combinatie met verschillende activiteiten. Een uurtje bowlen, escape room, een pub-quiz of ‘ik hou van holland’, bij De Ducdalf is dit geen probleem. Uw feest kunt u compleet maken met een heerlijk diner, buffet of supergourmet. Onze chef-koks maken met passie en plezier de heerlijkste gerechten voor u klaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem alvast een kijkje in onze partijenlijst.

 

Waarom kiezen voor De Ducdalf?

  • Gezellige sfeer
  • Geen rommel in huis
  • Diversiteit aan zalen, alles is mogelijk
  • Te combineren met een activiteit, zoals bowlen of escape room
  • Vlotte service, niemand komt iets te kort
  • Heerlijk eten in vorm van diner of buffet, bereid door onze chef-koks

 

Voor ideëen kunt u alvast een kijkje nemen in onze partijenlijst

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak om een feest op maat te bespreken kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen.

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom