Jubileum en verjaardag Familiedag l Kinderfeestje l Kraamfeest Partijenlijst

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 

En nu begint het plannen van jullie perfecte dag, waarbij een geschikte feestlocatie een van de onderdelen is. 

De Ducdalf beschikt over diverse zalen die zowel separaat als geschakeld kunnen worden ingezet, hierdoor behoort een gezellig diner met een klein gezelschap of een knallend feest tot wel 400 gasten tot de mogelijkheden.

 

De invulling

Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken wij graag jullie wensen rondom de invulling van jullie droomdag. Aan de hand van jullie draaiboek geven wij vorm aan de culinaire invulling van jullie bruiloft. Willen jullie een uitgeserveerd diner, een uitgebreid warm en koud buffet of een broodbuffet? Naast de mogelijkheden zoals beschreven in onze partijenlijst, kunnen wij uiteraard ook een invulling geven aan jullie individuele wensen. Ook tijdens het avondfeest zorgen wij ervoor dat jullie gasten niets tekort komen. Bij ontvangst serveren wij bijvoorbeeld gebak en daarnaast presenteren wij gedurende de avond warme en koude hapjes. Ter afsluiting is het mogelijk om bijvoorbeeld een broodje warme beenham of shoarma te presenteren. 

 

Naast de culinaire invulling tijdens jullie bruiloft, kunnen wij ook zorg dragen voor de muzikale omlijsting tijdens de avond. Met onze contacten in de muziekwereld weten wij altijd iets te vinden dat bij jullie past. De Espelozaal beschikt over een vast podium met dansvloer, zodat jullie tijdens het avondfeest met de voetjes van de vloer kunnen.

 

Ook aan de jongste gasten wordt gedacht. Wij kunnen bijvoorbeeld een kinderbuffet presenteren en jullie kunnen, om ze te vermaken, de bowlingbanen voor hen afhuren.  

 

Bruiloft op locatie

Vieren jullie je bruiloft liever op een eigen gekozen locatie? De Ducdalf verzorgt graag jullie catering. Wij werken nauw samen met diverse bedrijven uit de regio om aanvullende zaken als tenten, aankleding en bloemsierwerk voor jullie te verzorgen. Kortom, wij kunnen ook op locatie de volledige organisatie uit handen nemen. 

 

Afspraak

We bespreken graag tijdens een persoonlijke afspraak jullie wensen en stellen aan de hand daarvan vrijblijvend een offerte op. 


Onze activiteiten

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo