Don Quichot I De Watergeus

 

De tweede escape room in De Ducdalf is een feit!

 

Thema: 2 op de Schaal van Richter

 

Met als inspriatiebron de aardbevingen in Groningen ten gevolge van de gaswinning gaat u in twee teams aan de slag. De escape room '2 op de Schaal van Richter' bestaat uit 2 identieke ruimtes. Het team welke als eerste alle schade aan de ambtswoning van de burgermeester Bovenbaas heeft ontdekt en het kantoor binnen kan heeft de juiste kennis en ervaring en mag de woning herstellen en zichzelf als winnaar van de escape room '2 op de Schaal van Richter' uitroepen.


Kosten:

Onze escape room (2 op de Schaal van Richter):

Is geschikt voor maximaal 16 personen per ronde

Kost 190,- euro per ronde tot 12 personen (voor elke extra persoon 10,- euro extra)  

 

Grotere Groepen?

Bent u met een grotere groep dan kunnen we de escape room in verschillende rondes draaien waardoor een echte competitie binnen de groep ontstaat. Welk team zal er als snelste het kantoor van de burgermeester in kunnen? Op welke puzzels liep de groep vast en welke gingen er heel goed. Tijdens een borrel na de tijd is er genoeg te bespreken.

 

Ook kunnen de escape rooms en escape kist tegelijk gedaan worden, hierdoor kunnen er maximaal 30 personen tegelijk een escape ervaren. Als u tijdens uw uitje twee rondes kunt draaien gaat het maximum aantal tot 60 personen. Voor de wachtende personen kunt u onze bowlingbanen afhuren of een tafel reserveren waar gezellig een borrel gedronken kan worden.

 

Combineren met eten?

De escape room combineren met een overheerlijk diner, gezellige gourmet of een buffet voorafgaand of na de escape room. De Ducdalf beschikt over een grote keuken waarin dit allemaal mogelijk is. Onze chef-koks bereiden met passie en plezier de lekkerste gerechten voor u. In de partijenlijst vind u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom