Op zoek naar een geschikte locatie waar u samen met uw personeel of collega's in een gezellige en ontspannen sfeer bij elkaar kunt komen? Dan bent u op zoek naar De Ducdalf! De Ducdalf beschikt over verschillende zalen waardoor er voor elke groep een geschikte ruimte te creëren is. Bent u met een kleine groep of met een hele grote groep, bij de Ducdalf kunt u terecht.

 

Personeelsfeest combineren met een activiteit

Met de mogelijkheden van verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld bowlen, escape room en kookworkshop organiseert u een actief avondje uit waarin iedereen zich goed zal vermaken. Het combineren van de verschillende activiteiten zorgt ervoor dat uw gezelschap de hele avond actief bezig is. In verschillende groepen de escaperoom in terwijl een andere groep de uitdaging aangaat op de bowlingbaan. Welke groep komt het snelst uit de escaperoom en wie heeft de hoogste score tijdens het bowlen? U beleeft een avondje uit waar nog lange tijd over nagepraat zal worden.

 

Eten tijdens uw personeelsfeest 

Om uw personeelsfeest compleet te maken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overheerlijk buffet of een gezellige supergourmet. Onze chef-koks bereiden met passie de heerlijkste gerechten voor u. Voor alle mogelijkheden kunt u een kijkje nemen in onze partijenlijst.

 

Voordelen van De Ducdalf

  • Gezellige sfeer
  • Mogelijkheid tot het doen van een activiteit, als bowlen, escape room en kookworkshop 
  • Vlotte service, niemand komt iets tekort
  • Heerlijk eten in vorm van diner of buffet, bereid door onze chef-koks.
  • Diverse zalen


Voor meer informatie of het maken van een afspraak om een personeelsfeest op maat te bespreken kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen.Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom