De Ducdalf is al jaren sterk in het verzorgen van overwerkmaaltijden. Onder onze afnemers scharen wij veel loonbedrijven en agrariërs, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Wij dragen zorg voor een dagelijks vers bereide, voedzame en lekkere maaltijd, die u warm bij ons af kunt halen voor slechts 9,95 euro per maaltijd. Een half uur na het plaatsen van uw bestelling hebben wij de maaltijd warm voor u klaar staan.

 

Na een maaltijd van de Ducdalf kunnen u en uw medewerkers nog uren doorwerken.

 

Wat kunt u verwachten van een overwerkmaaltijd van De Ducdalf

 • Smaakvolle maaltijden
 • Afwisselend menu
 • Snelle service
 •  

  Voor bestellingen kunt u contact opnemen met 0527-271200

   

  Wat zeggen bedrijven over de overwerkmaaltijden van De Ducdalf:

   

  Het bedrijf Veco in Creil is gespecialiseerd in het telen en verwerken van zilveruien en ronde wortelen. Tijdens het oogstseizoen hebben wij veel extra werknemers die overwerken.

  "Wij zijn zeer tevreden over de catering van de Ducdalf. Het eten smaakt goed en vooral de korte tijd tussen bestellen en afhalen staat ons aan. Als er wat is wordt het door de Ducdalf meteen opgelost.

  Wij kunnen de Ducdalf aan iedereen aanbevelen als cateraar."

   

  "Wij zijn erg tevreden over de maaltijden. De maaltijden zijn afwisselend en de porties zijn meer dan voldoende voor onze mensen. De Ducdalf stelt zich flexibel op inzake het bestellen van de maaltijden. In overleg is er veel mogelijk en daar zijn wij blij mee."  Aldus witlofkwekerij Lof


  • 2

  Neem contact met ons op

  Vul hier de uitkomst van de som in

  De Ducdalf

  Westerrand 38, 8311 AN Espel

  info@deducdalf.nl

   

  T 0527 27 12 00

   

  logo-deducdalf-bottom

   

   

  WhatsApp logo