[Terug]

 

Ben jij ook gek op deze populaire Netflix serie? Ervaar het nu zelf!

 

Laat El Professor je de weg wijzen, pleeg een bankoverval en neem al het geld met je mee. El Professor zal je leren hoe je het klusje moet klaren, hij kijkt namelijk altijd mee over je schouder en zal je behoeden voor fouten. Alles is volledig uitgedacht, dit is een waterdicht plan, een bankoverval zonder geweld te gebruiken. We zullen gezien worden als helden!

Voor deze escape game is teambuilding heel belangrijk. Werk samen en doorloop vele levels om te winnen. Communiceren is de sleutel tot succes. Wat zie je in de virtuele wereld en wat heeft dat te maken met de puzzels in het echt?

 

Versla de tikkende klok en steel het geld!

 

Kosten 

Een VR game kost 19,50 euro per persoon (minimaal 4 personen), 

De VR game kan met maximaal 18 personen tegelijk gespeeld worden.

 

Combineren met eten?

De Ducdalf heeft een sfeervol grandcafé waar u voorafgaand of aansluitend aan de activiteit kunt genieten van een diner of gourmet. Voor grotere groepen bieden wij tevens de mogelijkheid van buffetten in een van onze zalen aan. In de partijenlijst vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


  • la casa de dinero a
  • la casa de dinero c
  • vr games

Onze activiteiten

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo