Waarom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc. Nam et lacus neque. Ut enim massa, sodales tempor convallis et, iaculis ac massa.

Recent bezocht
  Contact
  • Adres:
  • Telefoon:
  • Email:

  Kinderfeestje met bowlen

   

  Geen zin in rommel in huis maar wel een leuk en actief kinderfeestje voor uw jarige dochter of zoon. Dan bent u bij De Ducdalf in Espel aan het juiste adres. Een uurtje magic bowlen in combinatie met patat en een kroket of frikandel, klinkt als een middag waar uw kind met zijn of haar vriendjes veel plezier aan zal beleven. Als de kinderen het willen, dan doen wij de funbumpers omhoog, zodat elke gegooide bal op de baan blijft. Wie wordt de winnaar en krijgt eeuwige roem?

   

  Tarief kinderfeestje

   

  Voor 10 euro per kind (tot 12 jaar), gaan de kinderen een uur magic bowlen. Ze krijgen patat in combinatie met een kroket of frikandel. Met natuurlijk een lekker drankje en als afsluiting een waterijsje.

  Zijn uw kinderen 12 jaar of ouder? Dan betaald u 12,50 euro voor het bovenstaande arrangement.

   

  Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen.

   

  Kinderfeestje met escapekist

   

  Bent u op zoek naar een uniek kinderfeestje. Dan is onze escapekist misschien wel iets voor uw zoon of dochter. 

   

  Het is 1572, de Watergeuzen vertrekken uit Engeland. Na jaren de buit van plunderingen en enteringen aan de Engelse verkocht te hebben, steekt de Koningin van Engeland hier een stokje voor. Op zoek naar een nieuwe haven om veilig te handelen komen ze in een storm terecht. Volledig uit koers komen ze aan in de haven van Den Briel. De Watergeuzen worden opgemerkt en al snel gevraagd om de stad te bevrijden van de Spanjaarden. Deze kist is één van de weinige herinneringen aan deze strijd.

   

  De escapekist is geschikt voor maximaal 6 kinderen (vanaf 9 jaar) en kost 60 euro per ronde.

   

  Voor of na de tijd gezellig een patatje eten? 
  Voor 7 euro per kind (tot 12 jaar) krijft u patat met een snack (frikandel of kroket), 1 drankje en een waterijsje.
  Zijn uw kinderen 12 jaar of ouder? Dan betaald u 9,50 euro voor bovenstaande arrangement.

  De Ducdalf

  Westerrand 38, 8311 AN Espel

  info@deducdalf.nl

   

  T 0527 27 12 00

   

  logo-deducdalf-bottom

   

   

  Neem contact met ons op

  Vul hier de uitkomst van de som in