Kinderfeestje met bowlen

 

Geen zin in rommel in huis maar wel een leuk en actief kinderfeestje voor uw jarige dochter of zoon. Dan bent u bij De Ducdalf in Espel aan het juiste adres. Een uurtje magic bowlen in combinatie met patat en een kroket of frikandel, klinkt als een middag waar uw kind met zijn of haar vriendjes veel plezier aan zal beleven. Als de kinderen het willen, dan doen wij de funbumpers omhoog, zodat elke gegooide bal op de baan blijft. Wie wordt de winnaar en krijgt eeuwige roem?

 

Tarief kinderfeestje bowlen met snack

 

Voor 11 euro per kind (tot 12 jaar), gaan de kinderen een uur magic bowlen. Ze krijgen patat in combinatie met een kroket of frikandel. Met natuurlijk een lekker drankje en als afsluiting een waterijsje.

Zijn uw kinderen 12 jaar of ouder? Dan betaald u 13,50 euro voor het bovenstaande arrangement.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen.

 

Kinderfeestje met gourmetten

Tijdens het kinderfeestje van uw jarige zoon of dochter een uurtje gourmetten met ervoor of erna een gezellige gourmet. Voor 14,50 euro per kind (tot 14 jaar) is dit mogelijk bij De Ducdalf (deze prijs is exclusief de drankjes).
 

Kinderfeestje met escapekist

 

Bent u op zoek naar een uniek kinderfeestje. Dan is onze escapekist misschien wel iets voor uw zoon of dochter. 

 

Het is 1572, de Watergeuzen vertrekken uit Engeland. Na jaren de buit van plunderingen en enteringen aan de Engelse verkocht te hebben, steekt de Koningin van Engeland hier een stokje voor. Op zoek naar een nieuwe haven om veilig te handelen komen ze in een storm terecht. Volledig uit koers komen ze aan in de haven van Den Briel. De Watergeuzen worden opgemerkt en al snel gevraagd om de stad te bevrijden van de Spanjaarden. Deze kist is één van de weinige herinneringen aan deze strijd.

 

De escapekist is geschikt voor maximaal 6 kinderen (vanaf 9 jaar) en kost 65 euro per ronde.

 

Voor of na de tijd gezellig een patatje eten? 
Voor 7,50 euro per kind (tot 12 jaar) krijft u patat met een snack (frikandel of kroket), 1 drankje en een waterijsje.
Zijn uw kinderen 12 jaar of ouder? Dan betaald u 10,00 euro voor bovenstaande arrangement.

Kinderfeestje met pizzaworkshop

 

Op zoek naar een leuk en gezellig kinderfeestje waarbij de kinderen iets actiefs gaan doen en hun eigen eten mogen maken. In De Ducdalf kunnen de kinderen een uurtje bowlen en daarvoor of daarna hun eigen pizza maken in onze kookstudio.

 

1 uur magic bowlen, je eigen pizza maken, onbeperkt ranja en een ijsje kost 17,50 euro per kind (tot 12 jaar), mogelijk vanaf 8 kinderen

 

Voor alleen pizza maken betaald u 16,00 euro per kind (inclusief onbeperkt ranja en een ijsje), mogelijk vanaf 8 kinderen


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom