Waarom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc. Nam et lacus neque. Ut enim massa, sodales tempor convallis et, iaculis ac massa.

Recent bezocht
  Contact
  • Adres:
  • Telefoon:
  • Email:

  Geen zin in rommel in huis maar wel een leuk en actief kinderfeestje voor uw jarige dochter of zoon. Dan bent u bij De Ducdalf in Espel aan het juiste adres. Een uurtje magic bowlen in combinatie met patat en een kroket of frikandel, klinkt als een middag waar uw kind met zijn of haar vriendjes veel plezier aan zal beleven. Als de kinderen het willen, dan doen wij de funbumpers omhoog, zodat elke gegooide bal op de baan blijft. Wie wordt de winnaar en krijgt eeuwige roem?

   

  Tarief kinderfeestje

   

  Voor 10 euro per kind (tot 12 jaar), gaan de kinderen een uur magic bowlen. Ze krijgen patat in combinatie met een kroket of frikandel. Met natuurlijk een lekker drankje en als afsluiting een waterijsje.

   

  Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen.


  De Ducdalf

  Westerrand 38, 8311 AN Espel

  info@deducdalf.nl

   

  T 0527 27 12 00

   

  logo-deducdalf-bottom

   

   

  Neem contact met ons op

  @