[Terug]

 

In het Virtual Reality spel Hotel Homicide gaan jullie op zoek naar informatie over de moord op Herman den Kijker. 

Herman is de eigenaar van een hotelketen en heeft een kookwedstrijd georganiseerd voor de koks van zijn verschillende hotels. Na de wedstrijd wordt Herman echter dood aangetroffen. De recherche heeft al onderzoek gedaan naar de moord, maar heeft niet genoeg bewijs kunnen verzamelen om de moordenaar aan te wijzen. 

 

Lukt het jullie om de recherche te helpen en de moordenaar te ontmaskeren? Jullie doorlopen de kamers in Virutal Reality op chronologische volgorde en vullen na afloop een eindrapport in met de bevindingen die jullie uit het spel hebben gehaald. Maar let op! Niet alles is even makkelijk als dat het lijkt. Vinden jullie alle hints die zijn achtergelaten en lukt het jullie deze aan de moordenaar te koppelen?

 

Kosten 

Een VR game kost 19,50 per persoon (minimaal 4 personen), 

De VR game kan met maximaal 18 personen tegelijk gespeeld worden.

 

Combineren met eten?

De Ducdalf heeft een sfeervol grandcafé waar u voorafgaand of aansluitend aan de activiteit kunt genieten van een diner of gourmet. Voor grotere groepen bieden wij tevens de mogelijkheid van buffetten in een van onze zalen aan. In de partijenlijst vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


  • hotel homicide

Onze activiteiten

Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo