Dinerkaart
Koude voorgerechten
Geserveerd met brood en kruidenboter
CARPACCIO 13,50
met pestodressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
GEROOKTE ZALM 13,50
met citroenmayonaise, zoetzure rode ui en komkommer
FALAFEL (V) 11,50
met humus, zoetzure rode ui, komkommer, tomaat, knoflooksaus
Salades
Geserveerd met brood en kruidenboter
SALADE CARPACCIO 14,50
met pestodressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
GRIEKSE SALADE (V) 14,50
met feta, olijven, tomaat, komkommer en oregano
SALADE GEROOKTE ZALM 14,50
met zoetzure rode ui, citroenmayonaise en komkommer
Soep
SOEP VAN DE WEEK 6,50
geserveerd met brood en kruidenboter
Warm voorgerecht
CHICKEN WINGS 8,50
6 chicken wings met chipotlesaus
Hoofdgerechten
Geserveerd met salade en friet
SPARERIBS 19,95
met knoflook-, barbecue- of cocktailsaus
HAMBURGER “DE DUCDALF” 18,75
pide met runderhamburger, little gem, tomaat, komkommer, spek, augurk, chutney en cheddar
SCHNITZEL 18,50
met ratatouille en champignonroomsaus
RUNDERSTEAK ‘DE DUCDALF’ 23,50
met ratatouille en pepersaus
KIPSATÉ 18,50
met casavekroepoek, ei en atjar
FALAFEL (V) 14,50
met ratatouille, humus, knoflooksaus en naanbrood
ZALMFILET 18,75
met tagliatelle en hollandaisesaus
WEEKENDSPECIAL 16,50
Wekelijks wisselende special
Desserts
DAME BLANCHE met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom 6,95
SORBET met fruit en slagroom 6,95
BROWNIE met vanille-ijs, karamelsaus en slagroom 6,95
FRAMBOZENMACARON gevuld met roomijs, geserveerd met fruit en slagroom 7,75