Trouwplannen of een jubileum voor de deur? De Ducdalf in Espel heeft 3 ruime zalen, die bovendien kunnen worden samengevoegd, waardoor we tot 400 gasten (zittend) kunnen ontvangen. Vertel ons uw wensen en wij doen er alles aan om deze te realiseren. De Ducdalf onderscheidt zich door de gezellige sfeer, vlotte service en de passie en het plezier waarmee onze chef-koks een goed verzorgd warm en koud buffet, een smakelijk broodbuffet, of een overheerlijk diner voor u bereiden. Speciale verzoeken of (dieet)wensen zijn bij De Ducdalf vrijwel altijd te realiseren.

 

Waarom De Ducdalf?

-      Ruimte tot maximaal 400 gasten (zittend)

-      Gezellige sfeer

-      Vlotte service, niemand komt iets te kort

-      Diverse mogelijkheden voor kinderen

-      Complete verzorging bruiloft of jubileum op locatie, ook thuis kunnen wij u alles uit handen nemen

 

Bowlen op uw feest

Wilt u met uw gasten tevens een uurtje bowlen, dan houden wij de banen graag voor u vrij. Bowlen is ook heel geschikt wanneer u kinderen op uw bruiloft verwacht. De Ducdalf kan voor uw jonge gasten bovendien springkussens plaatsen. Ook bieden wij complete kindermenu’s inclusief waterijsjes.

 

Avondfeest en/of receptie

Ook tijdens de receptie en het avondfeest verwennen we uw gasten met gebak, warme en koude hapjes en lekkere drankjes. Of kiest u liever voor een viskar met verse haring of een buffet met bijvoorbeeld broodjes kaas, warme beenham of shoarma met bijbehorende sauzen.

Tijdens het gehele feest kunt u de ontvangen cadeaus op een aparte tafel plaatsen. Er is tevens een brievenbus aanwezig voor de enveloppen.

In de grote zaal is een podium aanwezig, hier kan een dj of band uw avondfeest tot een echt feestje maken. Ook bij het kiezen van een geschikte dj of band kan De Ducdalf u op weg helpen. Met onze contacten in de muziekwereld weten we altijd iets te vinden wat bij u past.

 

Bruiloft op locatie

Viert u uw bruiloft of huwelijksjubileum liever thuis of op een andere locatie? De Ducdalf verzorgt graag uw catering. Wij werken nauw samen met diverse bedrijven uit de omgeving die aanvullende zaken, zoals tenten, aankleding en bloemsierwerk kunnen verzorgen. Kortom ook op locatie kan De Ducdalf u alles uit handen nemen, zodat u volop van uw dag kunt genieten.

 

Contact en offerte

Zoals u kunt lezen, is er veel mogelijk bij De Ducdalf. Elk feest is maatwerk. We bespreken graag uw wensen en stellen vrijblijvend een offerte op aan de hand van de keuzes die u maakt. Neem contact op met 0527-271200 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak en indien gewenst een rondleiding door ons bedrijf. 


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom