[terug]

 

Bowlen I Axe ThrowingKookstudio

 

De Ducdalf in Espel is het eerste bedrijf in de Noordoostpolder dat zich uniek maakt met de aanwezigheid van een escaperoom. In een escaperoom moet u binnen de gestelde tijd uw uitweg vinden door het oplossen van verschillende puzzels en raadsels. De Ducdalf beschikt over een 2 escaperooms en 2 escapekisten. In principe is het idee van een escaperoom en een escapekist gelijk, alleen in de escaperoom moet u de ruimte uit zien te komen en bij de escapekist moet u puzzels en raadsels in de kist op zien te lossen.

 

Escaperoom 'Don Quichot' (max. 8 pers. per ronde)

Escapekist 'De Watergeus' (max. 6 pers. per ronde)

Escaperoom '2 op de Schaal van Richter' (max. 16 pers. per ronde)

Escapekist 'Duurzaam' (max. 6 pers. per ronde)

 

Grotere groepen?

Bent u met een grotere groep dan kunnen we de escaperoom in verschillende rondes draaien, waardoor een echte competitie binnen de groep ontstaat. Wie zal het snelst alle puzzels oplossen? Op welke puzzels liep de groep vast en welke gingen er heel goed. Tijdens een borrel na de tijd is er genoeg te bespreken.

 

U kunt er ook voor kiezen om de verschillende escaperooms en escapekisten gelijktijdig af te huren, hierdoor kunnen er maximaal 36 personen tegelijk het 'escapen' ervaren.  Ook een combinatie met een uur bowlen biedt een leuke afwisseling. 

 

Combineren met eten?

De escaperoom combineren met een overheerlijk diner, gezellige gourmet of een buffet voorafgaand of na de escaperoom. De Ducdalf beschikt over een ruim aanbod waarbij dit allemaal mogelijk is. Onze chef-koks bereiden met passie en plezier de lekkerste gerechten voor u. In de partijenlijst vind u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom