[terug]

 

Bowlen I Axe Throwing | VR-games

 

De Ducdalf in Espel opende als eerste bedrijf in de Noordoostpolder een escaperoom. Door het grote succes van deze escaperoom 'Don Quichot' volgden al snel nog een escaperoom en 2 escapekisten.

In een escaperoom moet u binnen de gestelde tijd uw uitweg vinden door het oplossen van verschillende puzzels en raadsels. In principe is het idee van een escaperoom en een escapekist gelijk, alleen in de escaperoom moet u de ruimte uit zien te komen en bij de escapekist moet u puzzels en raadsels in de kist op zien te lossen.

 

Escaperoom 'Don Quichot' (max. 8 pers. per ronde)

Escapekist 'De Watergeus' (max. 6 pers. per ronde)

Escaperoom '2 op de Schaal van Richter' (max. 16 pers. per ronde)

Escapekist 'Duurzaam' (max. 6 pers. per ronde)

 

Grotere groepen?

Bent u met een grotere groep dan kunnen we de escaperoom in verschillende rondes draaien, waardoor een echte competitie binnen de groep ontstaat. Wie zal het snelst alle puzzels oplossen? Op welke puzzels liep de groep vast en welke gingen er heel goed. Tijdens een borrel na de tijd is er genoeg te bespreken.

 

U kunt er ook voor kiezen om de verschillende escaperooms en escapekisten gelijktijdig af te huren, hierdoor kunnen er maximaal 36 personen tegelijk het 'escapen' ervaren. Ook een combinatie met een uur bowlen biedt een leuke afwisseling. 

 

Combineren met eten?

De Ducdalf heeft een sfeervol grandcafé waar u voorafgaand of aansluitend aan de escaperoom kunt genieten van een diner of gourmet. Voor grotere groepen bieden wij tevens de mogelijkheid van buffetten in een van onze zalen aan. In de partijenlijst vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom

 

 

WhatsApp logo