Welkomstcocktail

 

Koud voorgerechtenbuffet

·        Warm en koud gerookte zalm

·        Gerookte forel

·        Tonijnsashimi met wakame en sesam

·        Makreel

·        Diverse patés, gedroogde ham- en worstsoorten

·        Parmaham met meloen

·        Carpaccio

·        Saladebar

Diverse broodsoorten, diverse tapenades, aioli, kruidenboter, confits, olijven en noten

 

Soepen

·        Bospaddenstoelenbouillon

·        Tomatencrèmesoep

 

Warm voorgerecht

·        Kalfsragout met een pasteitje

 

Hoofdgerechten

·        Hertencarré met rode portsaus

·        Varkenshaasmedaillons

·        Entrecote gegrild vanaf de BBQ met pepersaus

·        Zalm en kabeljauw met witte wijn-dillesaus

·        Portobello met geitenkaas

Stoofpeer, witlofrolletjes ham en kaas, boontjes met spek, aardappeltaartjes, friet

 

Nagerechten

·        Spetterend “Kerst-granddessert”

·        Kaasbuffet met diverse kaassoorten, vijgenbrood, fruit en een glaasje port

 

Prijzen:

Buffet (excl. drankjes en bowlen):

Volwassenen 42,50 euro

Kinderen (4-12 jaar) 19,50 euro

Kinderen tot 4 jaar 10,00 euro

Het kerstbuffet is mogelijk van 17:00-19:00 uur of van 19:00-21:00 uur. 

Voorafgaand of na de tijd kunt u een uurtje bowlen of gebruik maken van één van onze escape rooms.

 

Baanhuur 30 euro per uur per baan

Escape room 'Don Quichot' t/m 6 pers. 100,00 euro per ronde (elke extra persoon +10,00 euro)

Escape room '2 op de Schaal van Richter' t/m 12 pers. 200,00 euro per ronde (elke extra persoon +10,00 euro)

 

Reserveren kan via info@deducdalf.nl of 0527-271200

Welkomstcocktail

 

Koud voorgerechtenbuffet  

·        Warm en koud gerookte zalm

·        Gerookte forel

·        Tonijnsashimi met wakame en sesam

·        Makreel

·        Diverse patés, gedroogde ham- en worstsoorten

·        Parmaham met meloen

·        Carpaccio

·        Saladebar

Diverse broodsoorten, diverse tapenades, aioli, kruidenboter, confits, olijven en noten

Soepen

·        Bospaddenstoelenbouillon

·        Tomatencrèmesoep

Warm voorgerecht

·        Kalfsragout met een pasteitje

Hoofdgerechten

·        Hertencarré met rode portsaus

·        Varkenshaasmedaillons

·        Entrecote gegrild vanaf de BBQ met pepersaus

·        Zalm en kabeljauw met witte wijn-dillesaus

·        Portobello met geitenkaas

Stoofpeer, witlofrolletjes ham en kaas, boontjes met spek, aardappeltaartjes, friet

Nagerechten

·        Spetterend “Kerst-granddessert”

·        Kaasbuffet met diverse kaassoorten, vijgenbrood, fruit en een glaasje port


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom