Waarom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc. Nam et lacus neque. Ut enim massa, sodales tempor convallis et, iaculis ac massa.

Recent bezocht
  Contact
  • Adres:
  • Telefoon:
  • Email:

  De Ducdalf in Espel heeft een escaperoom. Het doel is om binnen een uur alle opdrachten te voltooien. Verbeter jij de snelste tijd? Onder begeleiding van één van onze medewerkers gaat u de strijd aan.

   

  Thema: Don Quichot

   

  Onze escaperoom is gebaseerd op het verhaal van Don Quichot. De molen is kapot en de escapers moeten alle reparaties voltooien om de molen weer aan de praat te krijgen en te voorkomen dat de polder onder water komt te staan. In de escaperoom lijkt het erop dat je in de molen staat, alle puzzels zijn gebaseerd op wat er aanwezig was in de 17e eeuw, dus geen sleutel- en cijferslotjes. Onze escaperoom is door de gedetailleerde afwerking een lust voor het oog en door de special effecten qua geluid een echte belevenis.

   

  Onze escaperoom:

  Is geschikt voor maximaal 8 personen per ronde

  Kost 90,- euro per ronde tot 6 personen (voor elke extra persoon 10,- euro extra) 


  Grotere groepen?

  Bent u met een grotere groep dan kunnen we de escaperoom in verschillende rondes draaien waardoor een echte competitie binnen de groep ontstaat. Wie zal er het snelst uitkomen? Op welke puzzels liep de groep vast en welke gingen er heel goed. Tijdens een borrel na de tijd is er genoeg te bespreken.

   

  Eten en escaperoom

  De escaperoom combineren met een overheerlijk diner, gezellige gourmet of een buffet voorafgaand of na de escaperoom. De Ducdalf beschikt over een grote keuken waarin dit allemaal mogelijk is. Onze chef-koks bereiden met passie en plezier de lekkerste gerechten voor u. In de partijenlijst vind u meer informatie over de mogelijkheden.

   

  Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen. 

   

  -allescaperoom