Menukaart
Lunchkaart | Kindermenu I Afhaalkaart
Salades geserveerd met brood en kruidenboter
SALADE BIEF TERIYAKI 11,50
Met biefpunten, bosui, champignon, ui en paprika
SALADE CARPACCIO 11,50
Met pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaan en pesto
SALADE MOZZARELLA (V) 11,50
Met buffelmozzarella, cherrytomaatjes, gegrilde courgette en pesto
Soepen geserveerd met brood en kruidenboter
TOMATENSOEP 5,50
Met ballen, crème fraîche en bosui
KERRIESOEP 5,50
Met kip en bosui
LENTE-UISOEP 5,50
Met hamblokjes
Voorgerechten geserveerd met brood en kruidenboter
Koude voorgerechten
CARPACCIO 10,50
Met zongedroogde tomaten, pijnboompitten, sla, Parmezaan en pesto
VLEESPLANKJE 12,50
Met diverse gedroogde ham- en worstsoorten
INSALATA CAPRESE (V) 10,50
Met buffelmozzarella, cherrytomaatjes, rucola en pesto
Warme voorgerechten
CHICKEN WINGS 7,00
6 Chicken wings met tomatensalsa
GAMBASPIES 10,50
Met sesamsaus, courgette en bosui
BIEFSPIES 10,50
Met sesamsaus, champignon en bosui
SURF & TURF 10,50
Met sesamsaus, champignon, courgette en bosui
COUSCOUS (V) 9,50
Kruidige couscous met mozzarella, gegrilde courgette en cherrytomaatjes
Hoofdgerechten geserveerd met salade en friet
Vlees
SPARERIBS 15,50
Met knoflook-, kerrie- of cocktailsaus
HAMBURGER “DE DUCDALF” 12,95
Met little gem, komkommer, spek, augurk, barbecuesaus en cheddar
SCHNITZEL 13,50
Met ratatouille en champignonroomsaus
PROCUREUR 13,50
Met ratatouille en champignonroomsaus
RUNDERSTEAK ‘DE DUCDALF’ 18,50
Met ratatouille en pepersaus
KIPSATÉ 14,50
Met casavekroepoek, ei, satéboontjes en gebakken uitjes
Vis
COMBINATIE VAN SLIPTONG EN SCHOL 18,50
Met tartaarsaus
KROKANTE ZALM 18,50
Met een krokante korst van panko op tagliatelle met gemarineerde cherrytomaatjes
Vegetarisch
COUSCOUS 12,50
Kruidige couscous met mozzarella, gegrilde courgette en cherrytomaatjes
Desserts
BROWNIE 6,00
Met brosse karamel, gekarameliseerde banaan, vanille-ijs en slagroom
DAME BLANCHE 5,50
Vanille-ijs en chocoladesaus
TARTUFO FRAMBOOS 5,50
Frambozenijstaartje met slagroom
KOKOS PANNA COTTA 5,50
Met mangosorbetijs en kokoscrumble