Menukaart
Koude voorgerechten geserveerd met brood en kruidenboter
CARPACCIO 13,50
Met pestodressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
GEITENKAAS (V) 13,50
Met honing, cranberrydressing en gemarineerde cherrytomaatjes
GEROOKTE ZALM 13,50
Met roomkaas, kappertjes en citroen
Soep geserveerd met brood en kruidenboter
SOEP VAN DE WEEK 6,25
Warm voorgerecht
CHICKEN WINGS 8,25
6 Chicken wings met chipotlesaus
Hoofdgerechten geserveerd met salade en friet
SPARERIBS 19,50
Met knoflook-, barbecue- of cocktailsaus
HAMBURGER “DE DUCDALF” 17,50
Pide met runderhamburger, little gem, tomaat, komkommer, spek, augurk, chutney en cheddar
SCHNITZEL 17,50
Met gebakken ei en champignonroomsaus
RUNDERSTEAK ‘DE DUCDALF’ 21,00
Met gebakken ui, spek en champignons en pepersaus
KIPSATÉ 16,50
Met casavekroepoek, ei en atjar
WEEKENDSPECIAL 14,95
Wekelijks wisselende special
Desserts
DAME BLANCHE 6,50
Vanille-ijs en chocoladesaus
SORBETIJS 6,50
3 Bolletjes sorbetijs met slagroom