Een bedrijfsfeest in het vooruitzicht? Denk ook eens aan De Ducdalf. Wij beschikken over verschillende zalen die samen en los van elkaar te gebruiken zijn. Hierdoor kunnen wij voor ieder feest een zaal op maat creëren. Voor kleine groepjes tot grote groepen van maximaal 1400 personen.

 

Combineren met een activiteit

Uw bedrijfsfeest combineren met een activiteit? De Ducdalf beschikt over maar liefst 4 bowlingbanen, waar maximaal 40 personen tegelijk op kunnnen bowlen, een escape room en een kookstudio. Door het combineren van deze activiteiten kan ook aan een grotere groep een gezellig, avondvullend programma worden geboden.

 

Bedrijfsfeest op locatie

Liever uw bedrijfsfeest bij u in het bedrijf? De Ducdalf verzorgt graag uw catering. Wij werken nauw samen met diverse bedrijven uit de omgeving die aanvullende zaken, zoals tenten, aankleding en bloemsierwerk kunnen verzorgen. Kortom ook op locatie kan De Ducdalf u alles uit handen nemen.

 

Waarom uw bedrijfsfeest bij De Ducdalf?

  • Gezellige sfeer
  • Mogelijkheid tot een activiteit, als bowlen, escape room en kookworkshop 
  • Vlotte service, niemand komt iets tekort
  • Heerlijke buffetten, BBQs of diners
  • Diverse zalen (zie feestlocatie)
  • Complete verzorging bedrijfsfeest op locatie

 

 

Zoals u ziet is er veel mogelijk bij De Ducdalf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0527-271200 of het contactformulier invullen.


Neem contact met ons op

Vul hier de uitkomst van de som in

De Ducdalf

Westerrand 38, 8311 AN Espel

info@deducdalf.nl

 

T 0527 27 12 00

 

logo-deducdalf-bottom